Monday, 5 July 2010

Pisicul de Motor

Am gasit un pui de matza in motorul de la masina!!!!! Aparent am mers cu el acolo vre-o 20 de km, timp in care am dat si prin gropi si prin baltoace, am mers si cu 80 km/h. Cand ne-am oprit am auzit un mieunat din motor. Am zis ca nu-i adevarat! Am deschis repede capota si ce credeti ca am gasit? UN PISIC. PAREA de rasa... alb-gri cu ochi albastrii.

Ulterior cand l-am spalat ne-am dat seama ca era doar murdar. E un pisic alb cu totul.
Inca n-am gasit cui sa-l dau, si mi-e tare mila de el, mai ales pentru ca am descoperit ca e surd saracutul... Asta explicand de fapt si cum a rezistat acolo in motor fara sa se zbata foarte tare... Stiam eu ceva, dar m-am mai uitat pe net si se pare ca majoritatea pisoilor albi cu ochi albastri sunt surzi...

Am fost la vet si i-am luat doctorii pentru deparazitare interna si externa, si a scapat si de puriceii care-l necajeau rau...

Sunasera de la vet unde lasasem vorba ca am gasit un pisoi cu ochi albastri, dar cand le-am zis ca am descoperit ca e surd, nu l-au mai vrut!

Eu chiar nu pot sa-l tin, pentru ca n-as putea sa-l iau si pe el cand plecam la din oras, iar acasa nu pot sa-l las singur ca n-are cine sa-i dea de mancare. Asta e si motivul pentru care noi cand plecam din oras (destul de des) luam si motanul si catelul din dotare.

Am citit putin pe net si am vazut ca toti care au avut pisoi surzi spun ca nu e nici o problema cu ei, ba chiar sunt mai afectuosi decat ceilalti, doar ca nu trebuie sa-i lasi pe afara niciodata.

De-asta va rog din suflet, intrebati vecinii, cunostintele... pe oricine sta la bloc si vrea un pisoi foarte dragalas... Mi-as dori tare mult sa fie intr-o casa unde sa fie iubit. E un sufletel mic si are mare nevoie de ajutor.

==
E vioi, foarte simpatic si dragalas. Si e foarte adevarat ce se spune despre ei ca sunt mai lipiciosi decat cei normali. E disperat sa stea lipit de tine daca se poate. Tot sper sa-i gasesc un stapan.

Trebuie sa-l dau urgent, pentru ca in curand trebuie sa plec din localitate si nu-l pot lua cu mine.

Mai multe fotografii aici: http://picasaweb.google.com/cdriga/V...eat=directlink
(I-am zis Vuvuzel pentru ca are momente cand nu te vede si incepe sa miaune disperat.)

1 comment:

  1. Am gasit stapana pentru pisoi!

    Chiar de ziua mea, una dintre invitate a plecat cu el acasa :) A fost cel mai frumos cadou primit de ziua mea. :)

    Stiu sigur ca va avea grija de el chiar mai bine decat as fi avut eu insami!

    Merci Mona!

    ReplyDelete