Tuesday 6 April 2010

Little house on the hill - updates

Mi-am dat seama ca n-am mai scris demult despre casuta, desi initial acesta a fost scopul blogului.

Am pus cateva poze de curand pe forumuri cu ultimele update-uri, asa ca m-am gandit s-o fac si aici, unde de fapt ar fi trebuit s-o fac de la inceput. (Problema cu blogul este ca, ne fiind foarte vizitat nu am feedback imediat, si de aceea forumurile au un impact mai mare, initial....)

Deci...

Pun cateva poze cu micile schimbari "decorationale" care au avut loc. In primul rand poza cu scara de care vorbeam acum un an. (pe forum, hopefully o sa ajung la un moment dat sa updatez si aici sectiunile missing din "povestea casutei") Din pacate intr-una din poze se vede si unde incepe partea nefinisata a casei, etajul "la rosu"...



Apoi cateva cu bucataria "improved" (vezi poza din iunie trecut - mda.. ar fi frumos daca as fi pus macar postingul acela si aici...). Acum macar avem curent electric si apa la robinet. Mari realizari! Ramane doar butelia inestetica... dar slabe sperante s-o inlocuim cu o teava galbena inestetica in urmatorii ani.

































Niste detalii cu "maruntisuri"...



















Apoi o poza in care se vede terasa inchisa cu policarbonat...
...si ultima poza o amintire din vremurile in care asteptam bransarea la reteaua electrica, anul trecut pe vremea asta.

4 comments:

  1. Imi place foarte tare bucataria voastra, e foarte fresh :), dar ultima fotografie e preferata mea. Si noi obisnuim, la tara, sa stam la lumina felinarului chiar daca avem curent electric ;)) - Caminul meu

    ReplyDelete
  2. Mie mi-e cam teama uneori ca e "prea verde". Mie placandu-mi prea tare verdele, oricat de mult ar fi, tot nu-i suficient :), asa ca pana la urma nu prea stiu care e limita "suportabilului" pentru ceilalti.

    P.S. Si mie imi place bucatarioara ta de la tara!

    ReplyDelete
  3. Wow, Mirela! Cand am vazut prima data aceste foto (pe "O femeie virtuoasa") am crezut ca sunt luate de pe net - mai erau o multime pe acolo, luate din diverse site-uri, care mai de care mai frumoase.
    Imi place grozav bucataria ta! Si sa stii ca am remarcat si pisica! :))

    ReplyDelete
  4. He he! Ma bucur tare ca ti-au placut si recunosc ca sunt putin "gadilata" in micul meu orgoliu (atat de fotograf dar si de "designer") ca ai crezut - macar si pentru o secunda ca pozele erau de pe un site de profil.

    Iar cu pisica.... inca n=ai vazut nimic :)

    Cred ca urmatoarele poze o sa fie cu EI. :)

    ReplyDelete